ТОАЛЕТИ ЗА КАМПУВАЊЕ

ТОАЛЕТИ ЗА КАМПУВАЊЕ

Практични за секоја прилика. Гарантираат перфектна хигиена кога сте далеку од дома. Имаат компактни димензии, перфектна конструкција и лесно се одржуваат чисти.

Тоалетот е сочинет од 2 дела:

Горен дел со седиште, поклопец и резервоар за чиста вода од 15 литри и долен дел со резервоар за отпадна вода од 13 до 20 литри и механизам за затворање.

Двата дела се поврзани со нерѓосувачка кука. Основата има цврста рачка и може да биде херметички затворена што дозволува погоден транспорт и одложување на отпадните води.

Димензии:
ширина: 435 мм
Висина: 385 мм
Должина: 360 мм

Scroll Up