Преносни единици за миење на раце​

Единиците за миење на раце се исклучително практични. Можат да обезбедат услови за хигиена на места каде што нема вода.

Практичноста ја зголемува и тоа што се со дупли мијалници. Така во исто време може да се опслужат повеќе лица

Scroll Up