ПЛАЖИ

Постоењето на чист санитерен јазол на плажа ги одржува чисти езерските и морски води што ви создава причина повеќе да уживате во благодетите кои ви ги дава водата. Ништо неможе да се спореди со слободата која ви ја создава помислата дека вашите деца си играат во чиста околина.

Зарем ова не е повеќе од доволна причина надлежните органи да обезбедат соодветен и безбден санитарен јазол на плажите?

Scroll Up