Класичен тоалет

Тоалетните кабини се изработени според европски стандарди. Опремени се со резервоар за фекални води од 250 л, писоар, вентилациона цевка, која води од резервоарот кон надвор и на тој начин обезбедува проветрување.

Светлиот покрив обезбедува илуминација која е неопходна за нормална употреба на тоалетот. Има место за тоалет хартија, закачалка за гардероба, ознака за дами или господа, ознака за зафатено или слободно.

Scroll Up