ТОАЛЕТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО

Димензии:

Основа: 121 х 111 цм

Висина: 223 цм

Тежина: 91 кг

Капацитет на резервоар: 250 лКЛАСИЧЕН ТОАЛЕТ

ВИП ТОАЛЕТ

TOP LINE ARMAL
Корисни
Информации за Вас!
  (c) Copyright 2008 Ada Falke