TOP LINE ARMAL

 
Тежина(празна): 78кг
Димензии надворешно: 106x100x233цм
Димензии внатрешно: 100x100x212цмКЛАСИЧЕН ТОАЛЕТ

ТОАЛЕТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО

ВИП ТОАЛЕТ
Корисни
Информации за Вас!
  (c) Copyright 2008 Ada Falke