ПЛАЖИ

Постоењето на чист санитерен јазол на плажа ги одржува чисти езерските и морски води што ви создава причина повеќе да уживате во благодетите кои ви ги дава водата;

ништо неможе да се спореди со слободата која ви ја создава помислата дека вашите деца си играат во чиста околина.

Зарем ова не е повеќе од доволна причина надлежните органи да обезбедат соодветен и безбден санитарен јазол на плажите?ГРАДИЛИШТА

МАНИФЕСТАЦИИ

ПАРКОВИ И ЗНАМЕНИТОСТИ

ПАРКИРАЛИШТА

ТРАФИКИ
Корисни
Информации за Вас!
  (c) Copyright 2008 Ada Falke