КЛАСИЧЕН ТОАЛЕТ

КЛАСИЧЕН ТОАЛЕТ

Димензии:

Основа: 123 х 123 цм

Висина: 230 цм

Тежина: 82 кг

Капацитет на резервоар: 250 л

Тоалетните кабини се изработени од полѕестер. Во нив се наоѓа резервоар за фекални отпадни води 250 л, писоар, цевка која од резервоарот е спроведена надвор од тоалетот заради постојано проветрување и спречување на тој начин на непријатен мирис; исто така, самата тоалет кабина е така дизајнирана да има постојано струење на воздух; покривот обезбедува илуминација која е потребна за нормална употреба на тоалетот.Има место за тоалет хартија, закачалка за облека и куки за подигање со кран.ТОАЛЕТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО

ВИП ТОАЛЕТ

TOP LINE ARMAL
Корисни
Информации за Вас!
  (c) Copyright 2008 Ada Falke